شنبه 03 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

اثرات نوشیدنی غنی از فلاوونویید بلوبری بر حافظه کودکان 10-8 سال

calendar 1401/10/19

فلاوونوییدها گروهی از پلی فنولها هستند که در مقادیر فراوان در رژیم غذایی انسان یافت می‌شوند. 6 زیرگروه اصلی فلاوونوییدها شامل فلاوونول‌ها، فلاوون‌ها، ایزوفلاوون‌ها، فلاوانون‌ها، فلاوانول‌ها و آنتوسیانیدین‌ها هستند. این ترکیبات را در غلظت‌های زیاد در غذاها و مکمل‌هایی مانند انگورها، بلوبری‌ها، چای و شکلات می‌توان یافت. بلوبری‌ها حاوی ترکیبات پلی فنولیکی، به میزان زیادی آنتوسیانین‌ها، هستند که اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارند. در سال‌های اخیر تمرکز قابل توجهی بر روی فواید سلامت مصرف رژیم یا مکمل‌های رژیمی غنی از فلاوونوییدها وجود داشته است. 

 

 

شواهد اخیر حاصل از مطالعات بر روی حیوانات و افراد بزرگسال پتانسیل فواید شناختی در اثر مصرف فلاوونویید را نشان داده است. در سال 2015 مطالعه‌ای با هدف تشخیص این موضوع که آیا این فواید شناختی شامل کودکان در سنین مدرسه هم می‌شود یا خیر، انجام شد. 14 کودک 8 تا 10 سال نوشیدنی بلوبری غنی از فلاوونویید یا یک نوشیدنی مشابه اما فاقد خواص نوشیدنی بلوبری را مصرف کردند. 2 ساعت پس از مصرف، کودکان آزمون‌های شناختی را تکمیل کردند. براساس نتایج نوشیدنی بلوبری بهبود چشمگیری را در حافظه کودکان در سنین مدرسه ایجاد کرد. در این مطالعه بلوبری فایدی بر روی توجه و حافظه بصری نداشت.   

همچنین مطالعه‌ای اثرات مصرف روزانه آبمیوه بلوبری را در 9 فرد مسن با تغییرات اولیه حافظه بررسی کرد. یافته‌های این مطالعه اولیه پیشنهاد داد که مصرف بلوبری در مدت زمان متوسط می‌تواند فایده عصبی - شناختی داشته باشد.

 

 

- R. Whyte, A., & M. Williams, C. (2015). Effects of a single dose of a flavonoid-rich blueberry drink on memory in 8-10 y old children. Nutrition, 31, 531–534. Retrieved from https://pdfs.semanticscholar.org/44e2/9f4693a3db6d5bf8fe6711b3c9f4f9e7a381.pdf

 

- Krikorian, R., D. Shidler, M., A. Nash, T., Kalt, W., R. Vinqvist-Tymchuk, M., Shukitt-Hale, B., & A. Joseph, J. (2010). Blueberry Supplementation Improves Memory in Older Adults. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 587, 3996-4000. Retrieved from https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf9029332

    سایر مقالات