يکشنبه 21 ارديبهشت 1404
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

دستور مصرف (رسپی)

پاناکوتا تخمه کدو با مربای انجیر و روغن تخمه کدو

calendar 1402/03/27

 

مواد لازم (مناسب برای 6 نفر):

- برای پاناکوتا تخمه کدو:

1- 10 برگ ژلاتین

2- 500 میلی‌لیتر شیر

3- 500 میلی لیتر خامه زده شده (خامه قنادی)

4- 130 گرم شکر

5- یک قاشق چایخوری روغن تخمه کدو کاژان

- برای مربای انجیر سیاه و انگور:

1- 180 گرم شکر

2- 1 عدد چوب دارچین

3- 2 عدد میخک

4- 1 لیتر آب انگور سیاه

5- 8 عدد انجیر سیاه تازه

6- 4 قاشق غذاخوری کره (در یخچال نگهداری شود)

- برای تخمه کدوی کاراملی:

1- 80 گرم شکر

2- 150 گرم تخمه کدو

3- نمک (به مقدار دلخواه)

- برای تزیین:

- نعناع

 -تخمه کدو خرد شده

طرز تهیه:

1- برای پاناکوتا تخمه کدو: ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. شیر، خامه و شکر را در تابه به جوش آورید. تابه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را که خوب آب آن گرفته شده در شیر داغ هم بزنید تا حل شود. برای داشتن طعم آجیلی ملایم، مقداری روغن تخمه کدو کاژان را به شیر اضافه کنید و سپس در قالب‌های کوچک بریزید. پاناکوتا را حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید.

2- برای تهیه مربای انجیر سیاه و انگور: شکر را به آرامی کاراملی کنید. چوب دارچین، میخک و آب انگور سیاه را اضافه کنید. مایع را بجوشانید تا حجم آن نصف شود. سپس، انجیرهای پوست کنده را در مایع بریزید و بگذارید برای مدت کوتاهی بپزد. سپس کره بسیار سرد را به مایع اضافه کنید و تابه را از روی اجاق گاز بردارید.

3- برای تخم کدوی کاراملی: شکر را در یک تابه نچسب کاراملی کنید و سپس تخمه کدو حلوایی خرد شده را در آن بریزید و هم بزنید. مخلوط حاصل را روی کاغذ روغنی پهن کنید (احتیاط، خیلی داغ است!) و کمی نمک بپاشید. بگذارید خنک و سفت شود. قبل از سرو، آن را به قطعات کوچک خرد کنید.

توصیه آشپزی: هنگام کاراملی کردن، شکر را هم نزنید زیرا باعث کریستالی شدن آن می شود.

 

4- پاناکوتای تخمه کدو سرد شده را از قالب بیرون بیاورید، هر کدام را در پودر تخمه کدو بغلتانید و در بشقاب‌های دسر قرار دهید. روی آن را با مربای انجیر سیاه، ورقههای کاراملی تخمه کدو و برگ نعناع تزیین کنید.

 

 

پاناکوتا تخمه کدو با مربای انجیر و روغن تخمه کدو کاژان

 

    سایر رسپی ها