چهارشنبه 19 دي 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

دستور مصرف (رسپی)

تهیه کرم کارامل استایرن با گلابی تند و روغن تخمه کدو

calendar 1402/12/26

مواد لازم (مناسب برای 4 تا 6 نفر):

تهیه گلابی ادویه دار:

1- 2 عدد گلابی

2- 200  میلی لیتر آب انگور فرنگی سیاه

3- 30 گرم شکر

4- ادویه جات (میخک، هل، انیسون ستاره ای، دارچین، غلاف وانیل به میزان دلخواه)

 

کرم کارامل استایرن:

1- 500 میلی لیتر شیر

2- 1 عدد چوب دارچین

3- 4 عدد زرده  تخم مرغ

4- 100 گرم شکر

5- 20 گرم آرد ذرت

6- 15 میلی لیتر روغن تخمه کدو کاژان

7-شکر قهوه ای

8- 1 عدد فندک اتمی

 

طرز تهیه:

1-آب انگور فرنگی سیاه را با شکر و ادویه جات در یک تابه کوچک بجوشانید. گلابی ها را پوست گرفته، از وسط نصف کنید، دانه های آن را خارج کنید و سپس به صورت ورقه ای برش دهید. این برش های گلابی را در آب ادویه دار بجوشانید. گلابی ها نباید خیلی نرم شوند. ماهیتابه را از اجاق گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

2 -100 میلی لیتر شیر را با آرد ذرت با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. زرده و شکر را با هم مخلوط کنید اما زیاد هم نزنید. 400 میلی لیتر شیر باقیمانده را با چوب دارچین بجوشانید و از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید حدود 1  دقیقه خنک شود. مخلوط زرده و شکر را با شیر مخلوط کرده، روی حرارت ملایم غلیظ کنید و مدام هم بزنید و اجازه ندهید مخلوط بجوشد.

3- به محض اینکه مخلوط کمی غلیظ شد، آرد ذرت را بریزید و روغن تخمه کدو کاژان را اضافه کنید. 20 ثانیه مدام هم بزنید تا آرد ذرت به مخلوط بچسبد. چوب دارچین را بردارید، سپس خامه را به یک ظرف صاف و مقاوم در برابر حرارت منتقل کنید و بگذارید به مدت حداقل 2 ساعت خنک شود.

4-قبل از سرو، خامه خنک شده را به طور یکنواخت با شکر قهوه ای بپاشید و با فندک اتمی شکر را اندکی حرارت دهید تا کاراملی شود. برش های گلابی را آبکش کرده و به صورت تزئینی بر روی کرم استایرن قرار دهید. اگر فندک اتمی ندارید: طعم خامه بدون شکر کاراملی نیز فوق العاده است. نوش جان!

 

* گلابی ها را از روز قبل آماده کنید تا رنگ قرمز شیره و طعم ادویه ها را بگیرد.

 

 

تهیه کرم کارامل استایرن با گلابی تند و روغن تخمه کدو

 

    سایر رسپی ها