يکشنبه 06 اسفند 1402
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

دستور مصرف (رسپی)

دستور پخت کیک کروکانت با روغن تخمه کدو

calendar 1403/09/26

مواد لازم :

1- 4 عدد تخم مرغ

2- 150 گرم شکر

3- 200 گرم آرد

4- 80  گرم دانه کدو حلوایی

5- 100 میلی لیتر آب

6- 50 میلی لیتر روغن تخمه کدو کاژان

7- 50 میلی لیتر روغن سبک (مانند روغن آفتابگردان یا روغن کلزا)

8- میوه های فصل

 

طرز تهیه:

1- فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید تا کف کند. آب ولرم را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. هم زدن مخلوط را با اضافه کردن هر دو روغن ذکر شده تکرار کنید. دانه کدو حلوایی را اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید. این مخلوط را می توان در قالب کیک حلقه ای شکل یا در سینی فر پخت. قالب را چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط تهیه شده را بر روی آن بریزید. سپس با دمای 170 درجه به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

 

* وقتی کیک در فر آماده به نظر می رسد، یک سیخ یا خلال دندان بلند بردارید و داخل کیک قرار دهید. اگر تمیز و بدون خمیر چسبیده بیرون آمد، کیک آماده است. قبل از پخت می توانید سینی فر را با میوه های فصل بپوشانید. نوش جان!

 

 

دستور پخت کیک کروکانت با روغن تخمه کدو

 

    سایر رسپی ها