يکشنبه 11 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

اثبات علمی خواص هل برای رفع یبوست و کاهش فشار خون

calendar 1401/04/18

هل، گیاهی چندساله با نام علمی Elettaria cardamomum و از خانواده Scitaminaceae، بومی هند، پاکستان، میانمار و سریلانکا است. این گیاه علاوه بر استفاده فراوان در آشپزی، به دلیل خواص ضد نفخ، ضد باکتری، ضد ویروس، ضد قارچ و دیگر خواص دارویی مشهور است. هل به عنوان درمانی برای یبوست، اسهال و استفراغ، دردهای گوارشی، مشکلات قلبی-عروقی، و حتی برای کاهش فشار خون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

هل-برای-یبوست

 

در سال 2008، تحقیقی با هدف بررسی علمی اثرات هل بر درمان یبوست، کولیک (درد شکم)، فشار خون بالا و ادرارآوری در موش و خرگوش انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که عصاره هل در آزمایش‌های مختلف اثرات مثبتی در این زمینه‌ها دارد. برخی از نتایج مهم این تحقیق عبارتند از:

✅عصاره هل (در غلظت‌های خاصی) باعث تحریک روده و بهبود عملکرد آن ‌شد.

✅عصاره هل، شبیه به داروهای فشار خون، انقباضات خود به خودی روده را آرام کرد.

✅عصاره هل به کاهش فشار خون کمک کرد.

✅عصاره هل اثرات ادرارآور داشت که باعث می‌شود نمک‌ها از بدن خارج شوند.

✅هل همچنین می‌تواند به آرامش بدن و خواب بهتر کمک کند.

 

هل-برای-فشار-خون

 

این تحقیق‌ها نشان می‌دهند که هل می‌تواند هم روده‌ها را تحریک کند و هم حرکت روده را کاهش دهد و به درمان مشکلات گوارشی کمک کند. همچنین، خواص ادرارآور و آرام‌بخش آن می‌تواند برای درمان فشار خون بالا موثر باشد.

✔نتیجه‌گیری:
در مجموع، این تحقیق ثابت کرد که استفاده سنتی از هل برای درمان یبوست و کاهش فشار خون بر اساس شواهد علمی معتبر است. خواص متنوع این گیاه می‌تواند در درمان مشکلات گوارشی، قلبی-عروقی و عصبی کمک‌کننده باشد و اثرات مثبتی در بهبود سلامت عمومی داشته باشد.

 

- Gilani, A.H., Jabeen, Q., Khan, A.U., & Shah, A.J. (2008). Gut modulatory, blood pressure lowering, diuretic and sedative activities of cardamom. Journal of Ethnopharmacology, 115, 463–472. Retrieved from http://citeseerx.ist.psu.edu

    سایر مقالات