جمعه 02 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

رازیانه علائم یائسگی را تسکین می‌دهد

calendar 1397/01/18

رازیانه گیاهی معطر و دارویی است که در طب سنتی برای درمان بیماری‌های دستگاه گوارش و کاهش علائم یائسگی کاربرد دارد. پژوهشی نشان می‌دهد که رازیانه علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، بی‌خوابی و اضطراب را بدون ایجاد عوارض جانبی کاهش می‌دهد. نتایج این مطالعه در نشریه The North American Menopause Society (NAMS) منتشر شده است.

 

استفاده از طب مکمل برای کاهش علائم یائسگی و شناسایی روش هایِ جایگزینِ هورمون درمانی (HT) در سال‌های اخیر افزایش یافته است. اگر چه HT موثرترین روش درمانی برای کاهش علائم یائسگی است اما به‌دلیل نگرانی از ایجاد عوارض جانبی و تاثیرات منفی این داروها گرایش عمومی به استفاده از داروهای گیاهی بیشتر شده است. رازیانه حاوی فیتواستروژن‌های گیاهی است. فیتواستروژن‌ها مواد شیمیایی استروژن مانند در گیاهان هستند. در دوران یائسگی که میزان استروژن در محیط کم است فیتواستروژن‌ها اثرات استروژنیکی خود را قوی‌تر ارائه می‌کنند. بنابراین این ترکیبات در پیشگیری از علائم نامطلوب این دوره همچون گرگرفتگی، خشکی واژن به همراه خطر از دست دادن استخوان و همچنین بروز سرطان‌های سینه و تخمدان موثر هستند.

 

 

در این پژوهش 79 داوطلب زن در محدوده سنی 45 تا 60 سال شرکت کردند. این زنان کپسول‌های حاوی 100 میلی‌گرم عصاره رازیانه را به مدت 8 هفته و 2 بار در روز مصرف کردند. نتایج این پژوهش نشان داد که رازیانه بدون ایجاد عوارض جانبی، به‌طرز چشمگیری باعث کاهش علائم یائسگی در این افراد شد. شایع‌ترین علائم یائسگی شامل گرگرفتگی، مشکلات خواب، ناراحتی مفاصل، خستگی، تحریک‌پذیری، اضطراب و افسردگی است.

نتایج این کارآزمایی بالینی نشان می‌دهد که مصرف رازیانه دو بار در روز، به عنوان یک فیتواستروژن، به کاهش علائم یائسگی کمک می‌کند. با این حال محققان عقیده دارند که برای تعیین اثرات مصرف طولانی مدت رازیانه روی بدن به تحقیقات بیشتری نیاز است.

 

https://www.sciencedaily.com/releases/2017/05/170517090514.htm

 

http://fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=59320

    سایر مقالات