پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

دستور مصرف (رسپی)

یک سالاد خوش طعم با فلافل و هوموس به همراه روغن کنجد

calendar 1403/01/22

مواد لازم:

برای فلافل:

1- 1 عدد پیاز

2- 1 حبه سیر

3- 1 دسته جعفری

4- 1 قاشق آرد سوخاری

5- روغن کنجد کاژان به میزان دلخواه

6- نمک و فلفل

7- 2 قاشق چایخوری دانه کنجد

برای هوموس:

1- 150 گرم نخود از قبل پخته شده

2- 1 عدد لیموی تازه

3- 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد کاژان

4- 1 قاشق سس ارده

5- 1 قاشق زیره و زردچوبه

6- نمک و فلفل

سایر مواد جانبی:

1- 150 گرم گیاه آروگولا (میتوان اسفناج نیز استفاده کرد)

2- 2 عدد گوجه فرنگی

3- 1 عدد خیار

4- دانه کنجد

5- روغن کنجد کاژان  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

برای تهیه سالاد گوجه فرنگی، خیار، فلافل و هوموس چند مرحله ساده لازم است:

1- برای فلافل‌ها:

نخود از قبل پخته شده، پیاز، جعفری، حبه سیر، کنجد و آرد سوخاری را در مخلوط‌کن مخلوط کنید، سپس با نمک و فلفل و روغن دانه کنجد کاژان مزه‌دار کنید.

به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس کوفته‌های کوچک درست کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد حدود 25 دقیقه بپزید.

2- برای هوموس:

همه مواد را در مخلوط‌کن بریزید و مخلوط کنید. باید مخلوطی تهیه کنید که خیلی غلیظ نباشد، با دانه‌های کنجد و کمی روغن دانه کنجد کاژان تزئین کنید.

3- و در نهایت تهیه سالاد:

خیار را به ورقههای بسیار نازک و گوجه فرنگی را به 4 قسمت برش دهید و در بشقاب بچینید و فلافل و کنجد اضافه کنید. روغن کنجد کاژان را بر روی سالاد بپاشید و هوموس را جهت آغشته کردن فلافل در آن، کنار ظرف بریزید. نوش جان!

 

یک سالاد خوش طعم با فلافل و هوموس به همراه روغن کنجد

 

    سایر رسپی ها