پنجشنبه 08 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

آشنایی با 6 حقیقت علمی معتبر درباره نوشیدن روزانه چای سبز

calendar 1401/09/15

چای سبز یکی از نوشیدنی‌های باستانی آسیاست که در سال‌های اخیر در کشورهای غربی هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. مطالعات زیادی درباره‌ی فواید این چای انجام شده و به‌ویژه عصاره‌ی چای سبز به دلیل خواص مفیدش مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

بیشتر تحقیقات روی توانایی چای سبز در مقابله با سرطان متمرکز شده‌اند، اما خواص دیگری مانند پیشگیری از بیماری‌ها و تقویت سیستم ایمنی هم به اثبات رسیده است. در ادامه، به برخی از یافته‌های علمی درباره‌ی فواید چای سبز می‌پردازیم:

 

خواص-چای-سبز-برای-زنان

 

1- پیشگیری از دیابت نوع 2: پژوهشی که در مجله‌یPhytochemistry  منتشر شده نشان می‌دهد آنتی‌اکسیدان «اپی‌گالوکاتچین گالات» (EGCG) موجود در چای سبز می‌تواند از بروز سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 جلوگیری کند.

2- کاهش افسردگی در سالمندان: مطالعه‌ای که در ژاپن و درAmerican Journal of Clinical Nutrition   منتشر شده، نشان داده مصرف منظم چای سبز می‌تواند علائم افسردگی را در سالمندان کاهش دهد.

3- کاهش خطر بیماری‌های قلبی: نتایج یک پژوهش اپیدمیولوژیک منتشر شده در مجله‌ی تغذیه ثابت کرده است که نوشیدن مداوم چای سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ـ‌عروقی را کاهش دهد.

4- کاهش آلرژی‌ها و تقویت ایمنی: مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که عصاره‌ی چای سبز میزان ترکیبات آلرژی زا را در بدن کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

5-خاصیت ضد سرطانی EGCG: تحقیقات دیگر نشان داده‌اند که ترکیب EGCG در چای سبز، رشد سلول‌های سرطانی را مهار کرده و باعث از بین رفتن این سلول‌ها می‌شود. این خاصیت به‌ویژه در مقابله با سرطان‌های روده‌ی بزرگ، پوست، ریه، پروستات و سینه بسیار موثر بوده است.

6- محافظت از DNA و ژنوم سلولی: پژوهشی در هنگ‌کنگ که نتایج آن در British Journal of Nutrition  منتشر شده است، نشان می‌دهد که چای سبز می‌تواند به‌طور موثری از آسیب به DNA و ژن‌های سلولی جلوگیری کند.

نتیجه‌گیری:

چای سبز نه‌تنها یک نوشیدنی خوش‌طعم است، بلکه به دلیل خواص ضدسرطانی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر بیماری‌های مزمن می‌تواند بخشی از سبک زندگی سالم باشد. اضافه کردن این چای به برنامه‌ی روزانه، گامی ساده اما موثر برای حفظ سلامتی است.

 

https://www.naturalnews.com/041514_green_tea_health_benefits_fluoride_levels.html

    سایر مقالات