پنجشنبه 20 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

آخرین اطلاعات گیاهان

دما و زمان دم کشیدن چای، آنتی اکسیدان های آن را تحت تأثیر قرار می دهد

calendar 1395/11/14

چای پس از آب، پرمصرف ترین نوشیدنی در سراسر جهان است که روشهای آماده سازی آن هم در گستره ی جهان متفاوت و گوناگون است. تحقیقات نشان می دهد که درجه حرارت و زمان دم کشیدن چای بر میزان آنتی اکسیدان های آن تأثیرگذار است.

پژوهشگران دانشگاه مالایا در پژوهشی که نتایج آن در نشریه ی Food Science study منتشر شده است، 3 گونه ی مختلف از چای، سفید، سیاه و سبز را بررسی کردند. هر نوع چای به روش ها و زمان های مختلف دم کشیده شد.

1- دم کشیدن در آب گرم به مدت 2 ساعت   

2- دم کشیدن در آب گرم به مدت 5 دقیقه

3- دم کشیدن در آب سرد به مدت 2 ساعت  

4- دم کشیدن در آب سرد به مدت 5 دقیقه

 

دما و زمان دم کشیدن چای، آنتی اکسیدان های آن را تحت تأثیر قرار می دهد

 

نتایج این بررسی نشان داد که بهترین درجه حرارت و زمان برای دم کشیدن هر نوع چای، متفاوت است. در مورد چای سفید، خواص آنتی اکسیدانی آن تحت تأثیر زمان دم کشیدن قرار دارد. هر قدر زمان دم کشیدن این چای طولانی تر باشد، خواص آنتی اکسیدانی آن نیز به مراتب بیشتر می شود. بهترین روش برای استفاده از حداکثر ظرفیت آنتی اکسیدانی چای سیاه، دم کشیدن کوتاه مدت در آب گرم بود. افزایش زمان دم کشیدن در آب گرم خواص آنتی اکسیدانی چای سیاه را کاهش داد. چای سبز نسبت به افزایش درجه حرارت و مدت زمان دم کشیدن حساسیت بیشتری نشان داد. دم کشیدن چای سبز در آب سرد به مدت 2 ساعت بیشترین آنتی اکسیدان ها را نصیب این نوشیدنی کرد. نتایج این پژوهش نشان داد که چای سفید و چای سبز ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به چای سیاه دارند. نتایج این بررسی می تواند در به حداکثر رساندن مزایای آنتی اکسیدانی چای های مختلف به منظور افزایش سلامت جامعه مورد استفاده قرار گیرد. 

 

https://www.sciencedaily.com/releases/2015/12/151216120154.htm

    سایر مقالات