پنجشنبه 01 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

چای سبز و ترکیب EGCG آن خشکی چشم و خشکی دهان را بهبود می‌دهد.

calendar 1397/04/18

روی مدل های حیوانی دیابت نوع 1 و سندروم شوگرن پژوهشی انجام شده است. سندروم شوگرن نوعی اختلال التهابی مزمن و وابسته به دستگاه ایمنی است که باعث اختلال در عملکرد غدد تولید اشک و بزاق می شود. نتایج این پژوهش نشان داد که مصرف عصاره ی چای سبز به طور چشمگیری آسیب و اختلال عملکرد غدد بزاقی را کاهش می دهد. خشکی دهان، یکی از علائم سندروم شوگرنِ مربوط به غدد بزاقی است. حدود 30 درصد از سالمندان آمریکایی از خشکی دهان رنج می برند اما در چین، که چای سبز به فراوانی مصرف می شود فقط 5 درصد سالمندان از خشکی دهان رنج می برند.

 

 

از آنجایی که سندروم شوگرن یک بیماری خود ایمنی است، سبب می شود که بدن آنتی بادی بیشتری تولید کند. این آنتی بادی غدد بزاقی و غدد اشکی را به اشتباه مورد هدف قرار می دهد. محققان در این پژوهش، غدد بزاقی را از نظر التهاب و تعداد لنوفوسیت ها در دو گروه بررسی کردند. گروه اول؛ آب و گروه دوم؛ چای سبز مصرف کرده بودند. نتایج این پژوهش نشان داد گروهی که چای سبز مصرف کرده بودند تعداد سلول لنفوسیت کمتری داشتند. نمونه های خونی هم سطوح پایین تری از آنتی بادی را نشان داد که این موارد نشان دهنده ی کاهش حملات سیستم ایمنی بدن است.

 

 

 

پژوهشگران معتقدند که ترکیب EGCG در چای سبز، سیستم دفاعی بدن را بر علیه ی پروتئین TNF-آلفا فعال می کند. پروتئین TNF-آلفا که باعث التهاب در بدن می  شود را گلبول های سفید خون تولید می کنند. این پژوهش نشان داد که ترکیب EGCG علائم ناشی از فعالیت TNF-آلفا و آسیب وارده به غدد بزاقی را هم کاهش می دهد. هنوز مکانیسم عمل دقیق ترکیب EGCG مشخص نشده است و این نتیجه گیری به مطالعات بیشتری نیاز دارد. 

 

https://www.sciencedaily.com/releases/2007/04/070419140910.htm

    سایر مقالات