دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

چگونه فواید چای سبز را افزایش دهیم

calendar 1395/12/05

چای سبز به خودی خود، منبعی غنی از آنتی اکسیدان است اما مطالعات جدید نشان می دهد که افزودن آب مرکبات یا ویتامین C به طور چشمگیری خواص بیوزیستی آن را افزایش می دهد. مطالعه ای که محققان دانشگاه پوردو انجام داده اند، نشان می دهد که کاتچین در چای سبز در محیط های غیراسیدی مثل روده، ناپایدار است و کمتر از 20 درصد آن پس از فرآیند هضم باقی می ماند اما اضافه کردن ویتامین C سبب افزایش میزان دو نوع کاتچین به میزان 6 و 13 برابر می شود. افزودن آب مرکبات به چای سبز هم، خواص آن را بهبود می بخشد. آب لیمو سطح کاتچین چای را، تقریباً به میزان 4 برابر افزایش می دهد. پس از لیمو، به ترتیب پرتقال و گریپ فروت بر افزایش خواص چای سبز، بیشترین تاثیر را دارند.

 

 

 

http://www.drweil.com/diet-nutrition/nutrition/how-to-boost-green-tea-benefits/

    سایر مقالات