شنبه 03 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

شناسنامه گیاهان

دارجیلینگ

شناسنامه گیاهان - دارجیلینگ

چای دارجیلینگ: گیاهشناسی، خواص و توصیه‌های مصرف

چای دارجیلینگ نیوشا

نام تجاری گیاه:

Darjeeling Tea

نام علمی گیاه:

Camellia sinensis L.

تاریخچه و گیاهشناسی:

چای دارجیلینگ، در باغ های چای منطقه دارجیلینگ در ایالت بنگال غربی، در شمال هند، در پای کوه های هیمالیا، کشت، تولید و فرآوری می شود. این چای، هنگامی که دم می کشد، عطر و مزه متمایز و رنگ روشنی دارد. داستان چای دارجیلینگ در حدود سال 1850 آغاز شد؛ زمانی که دکتر کمپبل، بذر چای را در باغچه خود در منطقه دارجیلینگ و 7000 فوت بالاتر از سطح دریا به طور آزمایشی کاشت. او در پرورش این گیاه موفق بود چرا که دولت، در سال 1847، این منطقه را برای تاسیس گلخانه های چای انتخاب کرده بود. دارجیلینگ قبل از آن، تنها یک دهکده کم جمعیت بود که به عنوان یک تفریحگاه توسط ارتش و برخی از مردم مرفه استفاده می شد.

دانستنی های کشاورزی

گیاهشناسی و نحوه زراعت (کاشت، داشت، برداشت) چای

خواص دارجیلینگ:

خواص دارجیلینگ:

مواد موثره و ارزش تغذیه ای دارجیلینگ

پلی‌فنول‌ها (کاتچین‌ها، فلاونول‌ها، تئوگالین، تئافلاوین‌ها ، تئاروبیگین‌ها، گالیک اسید)، آلکالوییدها (مانند کافئین)، اسیدهای آلی (اگزالیک اسید، مالیک اسید، سیتریک اسید، ایزوسیتریک اسید، سوکسینیک اسید و آسکوربیک اسید (ویتامین C))، رنگدانه‌ها (کلروفیل‌ها، کاروتنوییدها)، ترکیبات عطر و طعم فرّار (گرانوئیک اسید، چهار نوع لینالول اکسیدها، لینالول، ژرانیول، هگزنوئیک اسید، بنزیل الکل، 2-فنیل اتانول، ترانس گرانیک اسید، (E) 2- هگزنوئیک اسید، (Z)3- هگزنوئیک اسید، متیل سالیسیلات و 2،6-دی متیل-3،7-اوکتادین-2،6-دیول.

enlightenedبرای تولید 1 کیلوگرم چای به 22000 ساقه جوان دست چین شده نیاز است.

enlightenedگزارش های اولیه نشان می دهد که به غیر از آرایش ژنتیکی گیاه، هجوم حشرات، به خصوصJassids  و Thrips  باعث شکل‌گیری عطر و طعم چای دارجیلینگ می شود.

enlightenedبرای جلوگیری از خرید چای دارجیلینگ تقلبی، هیأت مدیرة چای هند، آرم دارجیلینگ را به معنی «چای دارجیلینگ 100٪ خالص»  بر روی بسته بندی های آن قرار داده است.

1 تا 5 فنجان در روز.

2 ساعت قبل یا بعد از غذا.

عوارض جانبی و واکنش های حساسیت زا

مصرف خوراکی

نوشیدن چای سیاه بیش از حد و بیش از پنج فنجان در روز، ممکن است مضر باشد.

بارداری و شیردهی

بیش از 3 فنجان در روز چای سیاه مصرف نشود. این مقدار چای حدود 200 میلی گرم کافئین دارد.

مصرف بیش از این مقدار در دوران بارداری احتمالا ناامن است و با افزایش خطر سقط جنین، افزایش خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) و وزن کم در زمان تولد مرتبط است.

کم خونی

نوشیدن چای سیاه ممکن است کم خونی را در افراد مبتلا به فقر آهن بدتر کند.

بیماری قلبی

کافئین چای سیاه می تواند باعث ضربان قلب نامنظم در افراد خاص شود. افراد مبتلا به بیماری قلبی، با احتیاط کافئین مصرف کنند.

دیابت

کافئین موجود در چای سیاه ممکن است قند خون را تحت تاثیر قرار دهد.

گلوکوم (آب سیاه چشم)

نوشیدن چای سیاه کافئین دار، فشار داخل چشم را افزایش می دهد. افزایش فشار در عرض 30 دقیقه رخ می دهد و حداقل 90 دقیقه طول می کشد.

شرایط حساس به هورمون مانند سرطان‌ سینه، سرطان رحم، سرطان تخمدان، اندومتریوز یا فیبروئیدهای رحم

چای سیاه ممکن است مانند استروژن عمل کند. اگر در شرایطی هستید که ممکن است استروژن آن را تشدید کند، پیش از مصرف چای سیاه با پزشک خود مشورت کنید.

پوکی استخوان

نوشیدن زیاد چای سیاه کافئین دار می تواند میزان دفع کلسیم در ادرار را افزایش دهد و باعث تضعیف استخوان شود.

واکنش های حساسیت زا

به طور کلی، هر فرد ممکن است نسبت به گیاهان و ادویه‌های خاصی حساسیت داشته باشد که این حساسیت باید در درجه اول توسط خود فرد و در درجه دوم توسط پزشک تشخیص داده شود. البته این واکنش‌های آلرژیک عوارض جانبی مزمن یا حاد ایجاد نمی‌کنند و بعد از شناسایی گیاه حساسیت‌زا و قطع مصرف آن‌، عوارض ناشی از آلرژی برطرف خواهد شد.

هیچ شرکت یا هیچ محصولی نمی‌تواند از واکنش‌های آلرژیک بدن‌های مختلف از پیش آگاهی داشته باشد. ناسازگاری بدن با یک یا چند گیاه خاص هر چند به ندرت پیش می‌آید اما به هر حال ممکن است مصرف کنندگانی با آن مواجه شوند.

تداخل دارویی

مصرف این چای می تواند با قرص‌های ضد بارداری، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد دیابت، مکسیلیتین، فنوتیازین و تربینافین تداخل داشته باشد.

کاربرد در طب قدیم

کاربرد در طب قدیم
  • در طول قرون، چای سیاه برای مقاصد دارویی و به طور خاص، اغلب برای انرژی دادن به بیماران ضعیف و هوشیار یا بیدار نگهداشتن آنها استفاده می شد.
  • چای بیشتر، به عنوان یک محرک، قابض برای برخی از مشکلات گوارشی و برای کاهش تعریق به هنگام تب استفاده می شود.
  • در تامیل نادوی هندوستان، برگ چای برای مانیا (نوعی بیماری روانی، شیدایی)، فلج، عصبانیت، دردهای عصبی و بی‌خوابی استفاده شده است.

مقالات مرتبط

منابع