يکشنبه 11 آذر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

آخرین اطلاعات گیاهان

چای سبز: سپر محافظ مغز در برابر پارکینسون

calendar 1403/05/08

بیماری پارکینسون، بعد از آلزایمر، دومین بیماری شایع تخریب‌کننده اعصاب است که سیستم حرکتی بدن را مختل می‌کند. این بیماری بیشتر در افراد بالای 65 سال رخ می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030 تعداد مبتلایان آن به 9.3 میلیون نفر برسد.

علت دقیق پارکینسون هنوز مشخص نیست، اما ژنتیک و محیط هر دو در بروز آن نقش دارند. سه عامل اصلی که می‌توانند خطر ابتلا یا پیشرفت بیماری را افزایش دهند عبارتند از:

  1. استرس اکسیداتیو: شرایطی که در آن رادیکال‌های آزاد، یعنی مولکول‌های ناپایدار، به سلول‌های بدن آسیب می‌زنند.
  2. سمّیت عصبی: آسیب به سیستم عصبی به دلیل قرار گرفتن در معرض مواد سمی.
  3. تجمع پروتئین آلفا-سینوکلئین: که باعث تشکیل فیبریل‌های مخرب در مغز می‌شود.

 

بیماری-پارکینسون

 

🔅 نقش چای سبز در کاهش علائم پارکینسون

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف چای سبز به دلیل وجود ترکیباتی به نام پلی‌فنول‌ها می‌تواند علائم پارکینسون را کاهش دهد و شروع آن را به تأخیر بیندازد.

مطالعه‌ای در سال 2009 روی 410 بیمار نشان داد که مصرف روزانه پلی‌فنول‌های چای سبز می‌تواند به طور خفیف علائم بیماری را بهبود دهد. همچنین، نوشیدن حداقل 3 فنجان چای در روز می‌تواند سن شروع علائم بیماری را 7.7 سال به تأخیر بیندازد.

🔅 چای سبز چگونه کمک می‌کند؟

  1. خاصیت آنتی‌اکسیدانی: پلی‌فنول‌های چای به دفع رادیکال‌های آزاد و فلزات سمی از بدن کمک می‌کنند.
  2. محافظت از سیستم عصبی: این ترکیبات به بازسازی بافت‌های عصبی و محافظت از سلول‌های مغز کمک می‌کنند.
  3. کاهش تجمع پروتئین آلفا-سینوکلئین: ترکیب شاخص چای سبز به نام اپی‌گالوکاتچین‌گالات (EGCG) از تشکیل فیبریل‌های مخرب آلفا-سینوکلئین جلوگیری کرده و حتی آنها را به ساختارهای بی‌ضرر تبدیل می‌کند.

 

چای-سبز-بهترین-دارو-برای-پارکینسون

 

🔅 نتیجه‌گیری:

با توجه به رشد جمعیت سالمند جامعه و احتمال افزایش تعداد مبتلایان به پارکینسون، آگاهی از عوامل خطر و روش‌های پیشگیری از این بیماری ضروری است. مصرف روزانه چای سبز به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی و محافظت‌کننده عصبی می‌تواند به عنوان یک راهکار ساده و مکمل به کاهش علائم و تأخیر در پیشرفت بیماری پارکینسون کمک کند.

 

- Caruana, M., & Vassallo, N. (2015). Tea Polyphenols in Parkinson’s Disease. In: Vassallo N. (eds) Natural Compounds as Therapeutic Agents for Amyloidogenic Diseases. Advances in Experimental Medicine and Biology, vol 863, 117-137. Springer, Cham. Retrieved from https://link.springer.com 

- (2016, November 29). Get More EGCG. Drink Green Tea. The Science of Parkinson's disease. Retrieved from https://scienceofparkinsons.com

- Kandinov, B., Giladi, N., &  D.Korczyn, A. (2009). Smoking and Tea Consumption Delay Onset of Parkinson's Disease. Parkinsonism & Related Disorders, 15(1), 41-46. Retrieved from http://www.sciencedirect.com

    سایر مقالات