جمعه 27 مهر 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا هستید، جهت ثبت درخواستهای خود از طریق دفترکاری اقدام فرمایید
انتخاب تصویر

دستور مصرف (رسپی)

دستورالعمل راگو توت فرنگی و پارفه روغن تخمه کدو

calendar 1402/11/25

 

مواد لازم ( مناسب برای 4 نفر):

راگو توت فرنگی:

1- 100 گرم توت فرنگی (تازه یا منجمد، برای پوره کردن)

2- 125 گرم توت فرنگی (در صورت امکان تازه)

3- 1 قاشق غذاخوری شکر

 

پارفه روغن تخمه کدو:

1- 1عدد تخم مرغ

2- 1 عدد زرده تخم مرغ

3- 100 گرم شکر

4- 40 میلی لیتر روغن تخمه کدو کاژان

5- 200  میلی لیتر خامه فرم گرفته

6- قاشق غذاخوری دانه کدو حلوایی خرد شده

 

طرز تهیه:

1- تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با شکر روی بخار آب داغ و حرارت غیرمستقیم هم بزنید تا کرم رنگ شود و مخلوط سفتی به دست آید. روغن تخمه کدو کاژان را با دقت مخلوط کنید و دانه کدو خرد شده را نیز اضافه کنید. در آخر خامه فرم گرفته را داخل آن بریزید. در قالب ها (مثلاً کیسه های مافین سیلیکونی یا فنجان های قهوه) بریزید و در فریزر بگذارید تا چند ساعت یا یک شب بماند.

2- برای سرو، قالب های حاوی پارفه را برای مدت کوتاهی در آب داغ فرو کنید (برای راحت تر برداشتن پارفه) و در بشقاب ها با راگو توت فرنگی سرو کنید.

3- 100 گرم توت فرنگی را با شکر پوره کنید (اگر از توت فرنگی یخ زده استفاده می کنید، ابتدا بگذارید تا یخ زدایی شود). توت فرنگی های باقی مانده را خرد کرده و در سس توت فرنگی هم بزنید. راگو را می توان با نعناع یا ریحان (به صورت نوارهای ریز بریده شده) نیز تزئین کرد. نوش جان!

 

 


دستورالعمل راگو توت فرنگی و پارفه روغن تخمه کدو

 

    سایر رسپی ها